top of page
Handdruk
cbfb8f30-a4c9-45b9-8391-278eda5bd642.JPG

PIET HUISMAN ONROEREND GOED

De kernwaarden van Piet Huisman zijn:

  • Opereren als een onafhankelijk intermediair & adviseur.

  • Beschikt over een groot netwerk aan woningcorporaties, makelaars, gemeenten en beleggers waardoor wij de beste beleggingsobjecten krijgen aangeboden met een solide rendement.

  • Aan- en verkoop van off market objecten en rechtstreeks van eigenaren.

  • Wij werken samen met één van de grotere bouwbedrijven in Nederland waardoor wij voordelig en snel kunnen schakelen. 

  • Adviseren met betrekking tot het gehele ontwikkel- en bouwproces (van initiatief t/m beheer & onderhoud).

  • Samenwerken met gerenommeerde partners, elk specialist op hun eigen werkterrein.

  • Ontzorgen van de opdrachtgever door het efficiënt beheersen van de processen en risico’s.

  • Ontwikkelen, ontwerpen en realiseren op basis van integrale duurzaamheid.

  • Desgewenst kunnen wij voor de opdrachtgever een ‘ONE-STOP-SHOP’ zijn!

Ons advies wordt regelmatig gevraagd met betrekking tot herontwikkeling, projectontwikkeling advies en ontwikkeling van bedrijfsterreinen. Op het gebied van hotels worden wij veelvuldig betrokken bij de branchering. Bedrijven schakelen ons in om het meest geschikte object te zoeken. De volgende stap is dan het verwerven of huren. In dit totale traject zijn wij vastgoedadviseur en uiteindelijk makelaar. Ook als het gaat om concrete, meerjarige vastgoedplannen. Bij elke opdracht formeren wij een team van specialisten met de voor die kwestie benodigde kennis en ervaring. Zo kunnen wij alle financiële, ruimtelijke, technische, esthetische en functionele aspecten meenemen als adviseur in vastgoed.

Ook kopen wij zelf, mits interessant genoeg, onroerend goed als belegging of gewone platte verkoop met als oogpunt dat het voor alle partijen interessant is.

WIE IS PIET HUISMAN?

Piet Huisman is eigenaar van Piet Huisman Onroerend Goed. Piet Huisman is een no-nonsense selfmade man die altijd in direct contact staat met kopers of verkopers en zich roert en bekend is in vastgoedland. Piet Huisman heeft een landelijk opererende vastgoedorganisatie, die actief is op het gebied van ontwikkelingen, hotels en arbeidsmigranten, alsmede investeringen in commercieel onroerend goed. Met ruim 15 jaar ervaring en expertise heeft Piet Huisman Onroerend Goed de mogelijkheid om op een efficiënte wijze tot een succesvolle beleggingstransactie te komen.

 

 

89b78484-36a3-445c-8849-e6024f430b11.JPG

Piet Huisman: prettig en open persoonlijkheid met dito werkwijze en vooral korte lijnen tussen koper en verkoper. Eerlijkheid duurt het langst is geen motto, maar in vastgoed werkt dit wel. Evenals het altijd nakomen wat je belooft. Humor is enorm belangrijk en dat merk je ook in de gesprekken die transparant, open en eerlijk zijn met een gezonde dosis humor. Echter zonder de focus te verliezen! Op deze manier heeft Piet Huisman Onroerend Goed al menig vastgoed gekocht en verkocht. Altijd direct en rechtsreeks contact wat de lijnen kort houdt.

Het grootste deel van het vastgoed dat wij verkopen bieden wij off market aan. Verkopers willen namelijk vaak hun privacy waarborgen en geen gelukzoekers over de vloer. Wij bieden het vastgoed dan middels ‘’stille verkoop’’ aan. Dat wil zeggen dat het vastgoed niet breed over de markt wordt verspreid. Wij brengen het vastgoed slechts bij een beperkt aantal potentieel geïnteresseerde kopers onder de aandacht. Doordat het vastgoed slechts bij een klein deel van de markt terecht komt, blijft het vastgoed schaars en in trek. Bovendien kan met name zakelijk vastgoed snel besmet raken wanneer dit op de openbare markt terechtkomt. Panden die breed verspreid worden zijn vaak snel besmet. Professionele vastgoedbeleggers weten namelijk dat dit de laatste verkoopmethode is, en er dus blijkbaar middels ‘’stille verkoop’’ geen interesse voor het vastgoed blijkt te zijn.

Dankzij ons ruime netwerk aan particuliere beleggers, makelaars, verenigingen van eigenaren, beleggingsfondsen en woningcorporaties brengen wij vraag en aanbod van vastgoed bij elkaar. Wij hebben voor elk vastgoed de juiste koper en visa versa. Zo kunnen wij snel schakelen bij de aankoop en verkoop van elk type vastgoed.

EVEN VOORSTELLEN

bottom of page