top of page
Handdruk

HOTELS

Piet Huisman onroerend goed bemiddelt in de aankoop en verkoop van hotels in Europa. Hoe werkt dit?

Inmiddels heb ik een goede naam in vastgoedland met als specialiteit hotels. Om deze reden word ik dan ook veelvuldig benaderd door geïnteresseerde kopers dan wel verkopers! Ik besef dat dit een luxe positie is, maar ik heb hier de afgelopen jaren ook hard aan gewerkt.

 

In mijn  vaste klantenbestand heb ik veel cliënten die hotels bezitten. Middels stille verkoop mag ik deze hotels vervolgens verkopen aangezien ik uit mijn eigen klantenbestand kan putten. Om deze reden komen sommige hotels ook niet zichtbaar te koop op de markt.

Ik spreek in eerste instantie alleen over bulletpoints: zaken die nodig zijn voor koper dan wel verkoper om te kunnen rekenen of deze positie interessant genoeg is om er verder mee te gaan. Vervolgens wordt er een NDA of LOI opgesteld en begint het proces. Ik zet koper en verkoper liefst zo snel mogelijk bij elkaar aan tafel om te kijken of ze de deal kunnen closen.

ONTWIKKELING

LOGISTIEK

Piet Huisman onroerend goed heeft inmiddels al meer dan 1,5 miljoen vierkante meter verkocht. Hier is hetzelfde proces van toepassing als bij de hotels.

Piet Huisman onroerend goed is altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen vanaf twee woningen tot het meervoudige.

 

Wij   hebben een samenwerking met een van de grotere bouwbedrijven in Nederland. Tevens hebben wij een samenwerking met diverse eind-beleggers in zowel binnen- als buitenland die constant op zoek zijn naar nieuwe ontwikkelingen. Vaak wordt een nieuwe ontwikkeling gekocht door een bouwer of investeerder en hebben wij op voorhand al de eindbelegger in de vorm van een beleggingsfonds.

 

Piet Huisman onroerend goed is momenteel bezig met hotelontwikkeling, arbeidsmigranten ontwikkeling, alsmede woonontwikkeling!

bottom of page